Röplabdásaink a diákolimpián

Az idei tanévben leány röplabda csapatunk az „A” jelű kategóriában indult a diákolimpián. A körzeti fordulót 2023. 10. 26 – án rendezték meg. A lányok ugyan becsülettel állták a sarat, de nem jutottak tovább a következő körbe. Az ő kategóriájukban csak a Berzsenyi és a Széchenyi nevezett, ahonnan csak az első helyen végzett ellenfél léphetett tovább.

A csapat tagjai: Fuchs Lívia Klára (9.B), Gulyás Rebeka (9.D), Polgár Tamara Kata, Tajti Emese Lujza (mindketten: 10.B), Horváth Csenge, Kabók Blanka Flóra, Kádár Szonja (mindhárman: 10.D), Bolla Veronika Letícia, Cseke Sarolta Borbála (mindketten: 12.A), Halwax Kinga (12.B), Márkus Eszter (12.C), Horváth Judit (12.D). A felkészítő tanáruk Horváth Ádám tanár úr volt.

Horváth Csenge, 10.D osztályos versenyzőnk a következőket mondta a mérkőzésről:

„A fő ok, amiért vesztettünk, az, hogy az ellenfél csapatában mindenki versenyző, míg nálunk több mint a fél csapat nem az. Alig volt szett, amikor a Berzsenyi győzött, volt amit nagy fölénnyel nyertünk meg. Szerintem mindenki szépen helytállt és véleményem szerint jól játszott.” 

Gratulálunk a csapatnak és a felkészítő tanáruknak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horváth Csenge 10.D és Sipőcz Dóra 10.C

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük