Karácsonyi zeneajánló

Karácsonyi zeneajánló

Karácsonyi zeneajánló

 

A karácsony lényege az összetartás és a család. Mindenki szeretne pihenni, szeretteivel ünnepelni, és kiheverni az év nehézségeit. Emellett jól eshet egy kis halk, (vagy nem annyira halk) zene is. Hiszen mindenki szereti az örökzöld slágereket, vagy éppen a legújabb dalok rajongója. Íme, 8 dal a 2010-es és 2020-as évekből, amelyek meghittebbé varázsolhatják az ünnepeket.

 

  1. Ed Sheeran & Elton John: Merry Christmas

Napjaink egyik legnagyobb neve, Ed Sheeran új slágere, melyet egy régi motorossal, Elton Johnnal alkotott meg. Érdemes meghallgatni.

https://youtu.be/Q_yuO8UNGmY

 

  1. John Legend: Bring Me Love

Egy másik ismert és kedvelt énekes, John Legend száma, a nem is olyan régi, 2018-as sláger is felkerült a listára. Hangulatos, vidám, táncra készteti az embert.

https://youtu.be/rp7Y0XumBN8

 

  1. Ariana Grande: Santa Tell Me

Egy már nem olyan új dal, azonban még mindig megunhatatlan. Ariana Grande 2014-es dala lendületes, tökéletes a karácsonyfa díszítése mellé, vagy éppen a készülődés közben.

https://youtu.be/nlR0MkrRklg

 

  1. Ava Max: Christmas Without You

Ava Maxról is biztosan sokan hallottak már. Az énekesnő új karácsonyi slágere 2020-ban jött ki, amely tükrözi stílusát. Témája, mint sok más dalnak, a szerelem, és persze a karácsony.

https://youtu.be/L1KEJzfsQEY

 

  1. Sia: Snowman

A dal, amelyet biztosan mindenki hallott már. A tavalyi évben nagy slágere lett az egyik legismertebb közösségi platformnak, a TikTok-nak, és ezrek próbálták elénekelni, az ikonikus, fullasztó refrénjét.

https://youtu.be/J_QGZspO4gg

 

  1. Train: Shake Up Christmas

Listánk legrégebbi dala, amely 2010-ben jött ki, azonban a mai napig megállja helyét. Témája a boldogság, mindez karácsonyi formában. Tökéletes, ha vidám hangulatot szeretnénk teremteni a családi összejöveteleken.

https://youtu.be/J-8VCL4uSUc

 

  1. Meghan Trainor: Rudolph The Red-Nosed Reindeer

A híres rénszarvasról szóló, híres énekes által énekelt dalt. Meghan Trainot 2020-ban adta ki negyedik stúdióalbumát, amelynek része a híres dallam.

https://youtu.be/ADAzftjx2tg

 

  1. Kelly Clarkson: Underneath the Tree

Ez a dallam is igen felkapott a közösségi platformokon. Kelly Clarkson 2014-ben kiadott dala lendületes, kedves dallam.

https://youtu.be/YfF10ow4YEo

 

Jó zene hallgatást kívánok!

 

Nadray Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.