Koszorúcska

Koszorúcska

A diákok idei téli időszaka nem telt el bál nélkül, hiszen idén végre megrendezésre került a koszúrcska, mind a 10. évfolyamnak, mind a 11-12. évfolyamnak.

 

A tánciskolai órák már október elején elkezdődtek. Azok a diákok, akik szerettek volna kicsit jobban beletanulni a társastánc csínjába-binjába, elkezdték a felkészülést, hogy bemutathassák tánctudásukat a szülőknek. Németh József tánctanár készítette fel a diákokat, akik nagyon szorgalmasan jártak a próbákra.  

Csodálatos előadásokat láthattunk mind a 3 évfolyamtól. A 10. évfolyam még december 17-én mutatta meg, hogy mit tanult a 2 hónap alatt, a 11-12. évfolyam pedig január 6-án.  

A bemutató után elkezdődött a tánc, a buli és az „ereszd el a hajam”. A zenekar mindenféle zenét énekelt, igaz, kevés olyan szám volt, amire a tanfolyam alatt tanultakat tudták volna táncolni a diákok, de ez szerintem senkinek nem okozott problémát.  

Egy nagyon izgalmas báli időszakon lehetünk túl; a diákság végre elmehetett egy bálba. Ahogyan Németh József tánctanár is mondta, a koszorúcska lezár egy korszakot, s megnyílik a diákoknak egy szabadabb életszakasza, hiszen sokan lassan betöltik a 18 életévüket.  

 

Deák Máté, 10.d

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük