Film- és zeneajánló

Film- és zeneajánló

Hoztam nektek 3 filmet és 5 zenét, amivel szerintem érdemes lehet kitölteni az unalmas perceiteket. Különböző műfajok mindenféle korosztálynak.

 

Filmek: 

Váratlan szépség: 

Egy sikeres New York-i cég vezetője (Will Smith) egy nagyon nehéz életszakaszán megy keresztül, amibe úgy látszik, kezd beletörni. Igyekszik minél több embert ellökni magától és egyedül megbirkózni a fájdalommal. Azonban a barátai nem képesek végignézni, ahogy tönkremegy, és elhatározzák, hogy tesznek valamit, csakhogy ez a tett elég kockázatos. Vajon sikerül a férfit újra visszahozniuk a boldogabb mindennapokba? 

 

Szellemirtók – Az örökség: 

A jó pár évvel ezelőtti szellemeket, akiket sikeresen visszaküldött a négy bátor fiú a világukba, most visszatértek és fokozatosan kezdik elözönleni a várost. Ismét szükség lenne a srácok munkájára, azonban ez már nem lehetséges. Ám, az egykori szellemirtó unokája kész bármi áron megharcolni a goromba lényekkel, hogy azok ismét visszakerüljenek oda, ahová valók. De vajon tényleg a szellemek fognak veszíteni?  

 

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak:  

Drakula gróf, a vámpír születésnapot szervez a kiváló hoteljában a lánya számára. A buli jó hangulatban telik és mindenki jól érzi magát, mígnem feltűnik a színen egy ember, ezzel mindent felborítva. Ráadásul, ha ez mind még nem lenne elég, Mavis, Drakula lánya visszafordíthatatlanul beleszeret a halandóba. 

 

Zenék: 

Végül pedig hoztam nektek pár zenét, különböző stílusokban, hogy megszínesítsék a szüneteteket. Vannak közöttük újak is, illetve amik idén jelentek meg. Valamint egy kis halloweeni hangulatot is becsempésztem nektek ide😉 

 

Louis Tomlinson – Out Of My System 

 

Jin – ´The Astronaut ´ 

 

Ray Parker Jr. – Ghostbusters 

 

 Carson Coma – Körforgalom 

 

Harry StylesAs It Was 

 

Jó szórakozást hozzá!

 

Molnár Mendi 9.c

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük