Fecskeavató

Idén mi, a 9.A szerveztük a Fecskeavatót. Már az eseményt megelőző három hétben izgatottan állítottuk össze a játékokat és kerestük a szponzorokat. Az osztályoknak kiosztottuk az előfeladatokat, és felvették velük a kapcsolatot a mentorok.

 

Minden érintett osztályban húztak két zenét, amiből egyet kiválasztottak, és ennek videoklipjét kellett újraalkotniuk. A mentorok segítségével gyorsabban és könnyebben fel tudtak készülni az előadásokra. A rendezvényt november 12-én tartottuk. Az azt megelőző napokban már az egész osztályunk kíváncsian várta, hogy a diákok hogyan fognak szerepelni. Az utolsó apró simításokat is elvégeztük. Pénteken a tanítás után rögtön nekiálltunk a termet berendezni és kipróbálni mindent, hogy gördülékeny legyen az avató. Az osztályok három órakkor már a kijelölt helyükön várták, hogy elkezdhessék a bemutatót. A klipek bemutatásával kezdtek, mellyel vidám hangulatot teremtettek a teremben.

 

 A 7.A Taylor Swifttől a  Shake it off-ot, a 7.B Katy Perry-től a Hot N cold-ot, a 9.C Ariana Grande-tól a Thank u next-et, a 9.D pedig Fifth Harmony-tól a Worth it-et adta elő. Ezután különböző játékok következtek. Az első egy akadálypálya volt, melyet bekötött szemmel kellett osztályonként öt embernek teljesíteni. Míg ők az akadályokon mentek át, a többiek a háttérből irányították őket. A feladatok közé tartozott még egy kahoot! is.

 

Ebből az osztályok hírességekről tudhattak meg érdekes dolgokat, mint például hogy Madonnának azért mondtak fel első New York-i munkahelyén, mert lekvárt fröcskölt egy vásárlóra. Ezeken kívül még 3 feladat volt. Az első egy Activity-hez hasonló játék, melyben az első ember kapott egy kifejezést, és ezt 10 emberen keresztül el kellett juttatnia az utolsóhoz, akinek ki kellett találnia, mi volt az.

 

Ezután az osztályokat kétfelé osztottuk. Az egyik félnek egy verset kellett írnia a saját osztályáról, a másik félnek pedig általunk kiosztott szobrokat kellett újraalkoltniuk. A játékok végezetével az Aforce1 táncegyesület tartott előadást, míg a zsűri a pontszámokat egyeztette. Az első helyezést a 9.D, a másodikat pedig a 7.A nyerte el, azonban az első és a második helyezett között nagyon szoros volt a verseny. A harmadik a 7.B lett, a kiváló teljesítményéért pedig elismerő oklevelet kapott a 9.C osztály. Reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát! Nekünk hatalmas élmény volt a szervezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük